Skip to content Skip to footer
Αποτελεσματα

Μεταμοσχευση μαλλιων Πριν και Μετα εικονες

Καταλαβαίνουμε όσο κανένας άλλος ότι η μεταμόσχευση μαλλιών είναι ένα σημαντικό βήμα. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πολλές χιλιάδες άνδρες, γυναίκες και παιδιά από όλο τον κόσμο έχουν επισκεφτεί τις Κλινικές Μεταμόσχευσης Μαλλιών HASCI και είναι απίστευτα ευχαριστημένοι με αυτήν την επιλογή.

Υπάρχει λύση

Εάν επιλέξετε τη Μεταμόσχευση Βλαστοκυττάρων Μαλλιών (HST), επιλέγετε την πιο εξελιγμένη τεχνική, με τα πιο όμορφα και φυσικά αποτελέσματα. Η μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων μαλλιών (HST) είναι μια μοναδική τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών της οποίας η αποτελεσματικότητα έχει αποδειχθεί επιστημονικά. Τα αποτελέσματα του HST είναι απαράμιλλα.

Δείτε και μόνοι σας

Επειδή οι εικόνες είναι συνήθως αποκαλυπτικές, έχουμε συγκεντρώσει αρκετά τελικά αποτελέσματα μεταμοσχεύσεων μαλλιών HST για εσάς. Δημιουργούμε ολοκληρωμένες φωτογραφίες πριν και μετά για κάθε ενδιαφερόμενο/η, τις οποίες εξετάζουμε μαζί κατά τον τελικό έλεγχο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αξιολογήσετε και μόνοι σας το αποτέλεσμα μιας θεραπείας.

Γραμμη μαλλιων & κροταφοι

Η υποχώρηση της γραμμής των μαλλιών ή/και η αραίωση των κροτάφων είναι συχνά αρχικά σημάδια φαλάκρας στους άνδρες. Στις φωτογραφίες, μπορείτε να δείτε ότι η αρχική γραμμή των μαλλιών έχει αποκατασταθεί όμορφα με μια θεραπεία HST.

Φυσική γραμμή μαλλιών

Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην αρχική γραμμή (μετωπική) των μαλλιών. Γιατί ένα συνηθισμένο λάθος είναι μια αφύσικη ή υπερβολικά έντονη γραμμή μαλλιών που δεν είναι ταιριαστή στο υπόλοιπο πρόσωπο. Επομένως, καθορίζουμε την ιδανική γραμμή μαλλιών εκ των προτέρων, μαζί με εσάς. Έτσι επιτυγχάνουμε την πιο φυσική γραμμή των μαλλιών, κατάλληλη για το δικό σας σχήμα προσώπου.

Κορυφη κεφαλης

Οι τρίχες στο κεφάλι σας γίνονται πιο λεπτές ή κορυφή σας είναι ήδη εντελώς φαλακρή;

Σε αυτή την περίπτωση, μια θεραπεία HST μπορεί να είναι μια καλή και οριστική λύση. Είναι η πιο αποτελεσματική διαδικασία για να πυκνώσετε τα μαλλιά σας και να δημιουργήσετε όγκο. Τα μοσχεύματα που συλλέγονται είναι πάρα πολύ μικρά, γι’ αυτό και η εμφύτευση είναι ακριβής και εξαιρετικά φυσική. Δεν επηρεάζονται οι παρακείμενοι θύλακοι. Οι δερματολόγοι μας είναι εξειδικευμένοι στην εμφύτευση των μαλλιών στο σωστό σχήμα και κατεύθυνση ανάπτυξης, παρέχοντας το πιο φυσικό αποτέλεσμα για την κορυφή του κεφαλιού σας. Τα μεταμοσχευμένα τριχοθυλάκια συνεχίζουν να παράγουν τρίχες για μια ζωή.

Θεραπεια για γυναικες

Ανάμεσα σε όλες τις επιλογές για μεταμόσχευση μαλλιών στις γυναίκες, η HST παρέχει το πιο όμορφο και φυσικό αποτέλεσμα. Δεδομένου ότι οι γυναίκες αντιμετωπίζουν συχνά αραίωση των μαλλιών, διάχυτη, σε ολόκληρο το τριχωτό της κεφαλής, είναι σημαντικό τα μοσχεύματα να κατανέμονται με ορθό τρόπο στο κεφάλι. Ο αριθμός των μοσχευμάτων που χρειάζονται και η τοποθέτησή τους μπορεί να καθοριστεί μόνο από έμπειρο δερματολόγο. Επειδή η Κλινική μας έχει περιθάλψει πολλές γυναίκες, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για εκτεταμένη τεχνογνωσία.

Δεχτειτε επαγγελματικη συμβουλη

Μια ερώτηση που δεχόμαστε συχνά, βέβαια, είναι: πόσα μοσχεύματα χρειάζομαι για να πετύχω το επιθυμητό αποτέλεσμα με μια μεταμόσχευση μαλλιών;

διαγνωση τριχοπτωσης

Διάγνωση

Για να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση, είναι σημαντικό να συγκεντρώσουμε πρώτα μερικά προσωπικά στοιχεία. Αυτό το κάνουμε κατά τη διάρκεια μιας δωρεάν συνεδρίας, χωρίς καμία υποχρέωση ή δέσμευση. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνεδρίας με τον δερματολόγο και τον τεχνικό, συζητάτε την τρέχουσα κατάσταση των μαλλιών της δότριας περιοχής, την εξέλιξη της τριχόπτωσης και οποιοδήποτε οικογενειακό ιστορικό. Ο δερματολόγος αξιολογεί επίσης τη διαθέσιμη δότρια περιοχή. Συζητάμε διεξοδικά τις επιθυμίες, τις προσδοκίες σας και υπάρχει αρκετός χώρος για ερωτήσεις.

Εξατομίκευση

Με βάση τη διάγνωση και όλες τις άλλες πληροφορίες, ο δερματολόγος μπορεί τελικά να παράσχει μια πρόταση για τον αριθμό των μοσχευμάτων που απαιτούνται και το σχετικό κόστος.

Μεταμοσχευση φρυδιων

Οι δερματολόγοι, οι τεχνικοί και το προσωπικό μας λαμβάνουν ετήσια εκπαίδευση ενημέρωσης στις τελευταίες τάσεις και τεχνικές του styling φρυδιών για να δημιουργήσουν το τέλειο φρύδι.

Η αναδόμηση των φρυδιών με φυσικό τρόπο (μεταμόσχευση φρυδιών) δεν ήταν δυνατή μέχρι πρόσφατα. Χάρη στη Μεταμόσχευση Βλαστοκυττάρων Τριχών HST, αυτή η εφαρμογή είναι πλέον εφικτή, αποφέροντας όμορφα αποτελέσματα. Ο χρόνος αποκατάστασης είναι σύντομος και τα φρύδια επουλώνονται γρήγορα.

Μεταμοσχευση γενιων

Κατά την αναδόμηση των φρυδιών και των γενειάδων, είναι σημαντικό οι τρίχες να εμφυτεύονται στο σωστό σχήμα και κατεύθυνση ανάπτυξης. Οι δερματολόγοι μας ειδικεύονται στο να προσφέρουν στις τρίχες του προσώπου σας την επιθυμητή και πιο φυσική μορφή.

Πολλές διαθέσιμες επιλογές

Η μέθοδος HST είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για θεραπείες στο πρόσωπο. Δεν αφήνει σχεδόν καμία ουλή, καθιστώντας αυτή την τεχνική πολύ πιο ευέλικτη και αποτελεσματική από τις συμβατικές μεθόδους μεταμόσχευσης μαλλιών όπως οι FUT και FUE.

Μεταμοσχευση σε ουλες και εγκαυματα

Τα θεμέλια για την HST τέθηκαν από την επιστημονική έρευνα του ιατρού και ερευνητή Dr. Coen Gho και του Καθηγητού Δερματολογίας Martino Neumann. Για περισσότερα από 25 χρόνια, συνεργάζontai με ιδρύματα, όπως το Brandwondencentrum Beverwijk, για την ανάπτυξη νέων τεχνικών για την αποκατάσταση μαλλιών σε άτομα με απώλεια μαλλιών που σχετίζεται με ουλές εγκαυμάτων.

Δωρεαν διαγνωση

Κατά τη διάρκεια της διάγνωσης, χωρίς καμία δέσμευση, με έναν από τους δερματολόγους μας, θα λάβετε πολλές πολύτιμες πληροφορίες. Συζητάμε λεπτομερώς το πρόβλημα των μαλλιών σας, την υγεία, τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας. Θα λάβετε εκτενείς πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο HST και μπορείτε για να κάνετε ερωτήσεις για τα θέματα που σας αποσχολούν.

Αποτελέσματα μεταμόσχευσης μαλλιών πριν και μετά τις φωτογραφίες

Συχνες ερωτησεις - FAQ

Το Hair Science Institute και η Κλινική μας έχουν εξειδικευθεί σε θεραπείες μεταμόσχευσης μαλλιών. Σκέφτεστε αυτή τη διαδικασία και έχετε κάποια ερώτηση σχετικά; Βρείτε παρακάτω τις πιο συχνές ερωτήσεις.

Η αρχική φωτογραφία λαμβάνεται πριν από τη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών. Δείχνει ξεκάθαρα τις αραιωμένες και φαλάκρες περιοχές. Η φωτογραφία μετά λαμβάνεται κατά την τελική αξιολόγηση του αποτελέσματος, περίπου 9 μήνες μετά τη διαδικασία.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν με τη θεραπεία HST. Κατά την τελική αξιολόγηση, θα έχετε πρόσβαση στις φωτογραφίες και θα συζητήσετε τα αποτελέσματα με τον δερματολόγο.

Ναι, είναι σύνηθες φαινόμενο η λήψη φωτογραφιών από την αρχική κατάσταση και το τελικό αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης μαλλιών. Επιπλέον, οι θεράποντες ειδικοί χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες ως σημείο αναφοράς, υποδεικνύοντας την εμπειρία τους στην εφαρμογή της τεχνικής μεταμόσχευσης μαλλιών. Φυσικά, αποδίδεται ιδαίτερη προσοχή στο απόρρητό των στοιχείων σας.

Η σύγκριση είναι πάντα εφικτή. Για να συγκρίνετε αντικειμενικά, δεν εξετάζετε μόνο την ίδια την εικόνα αλλά λαμβάνετε υπόψη και τις πληροφορίες όπως πόσα μοσχεύματα μεταμοσχεύθηκαν, ποια τεχνική χρησιμοποιήθηκε, πόσος χρόνος έχει περάσει και ποιος πραγματοποίησε τη διαδικασία. Όλες αυτές οι πληροφορίες είναι σημαντικές.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας με έναν από τους ειδικούς μας, αφιερώνουμε αρκετό χρόνο για εσάς. Σας δείχνουμε ακόμη περισσότερα παραδείγματα αποτελεσμάτων με HST που σχετίζονται με την προσωπική σας κατάσταση και τις προτιμήσεις σας.

Εάν σκέφτεστε να κάνετε μεταμόσχευση μαλλιών και θέλετε να κατανοήσετε τα αποτελέσματα που μπορείτε να περιμένετε, η ανασκόπηση των φωτογραφιών πριν και μετά είναι ενδιαφέρουσα. Οι φωτογραφίες δείχνουν πώς μια λεπτή γραμμή των μαλλιών και κροτάφων που υποχωρούν βαθιά, ανακτούν νέα τριχοφυΐα μετά τη διαδικασία. Επιπλέον, βλέπετε πόσο φυσικά είναι τα αποτελέσματα μιας θεραπείας HST και ότι δεν υπάρχει διαφορά στην τριχοφυΐα.

Οι περισσότερες Κλινικές Μαλλιών δίνουν λίγη προσοχή στην περίοδο μεταξύ των φωτογραφιών πριν και μετά. Δεδομένου ότι αυτό εκτείνεται σε μια περίοδο άνω των 9 μηνών, είναι πραγματικά ενδιαφέρον για εσάς να παρακολουθείτε τις εξελίξεις. Στο διαδίκτυο, υπάρχουν φόρουμ, προσωπικά ιστολόγια και βίντεο όπου άνθρωποι μοιράζονται εικόνες αμέσως μετά τη διαδικασία και τεκμηριώνουν την εξέλιξη της τριχοφυΐας. Η παρατήρηση αυτών των γραφικών σάς παρέχει μια ρεαλιστική κατανόηση της διαδικασίας ανάκτησης. Εξάλλου, δεν αποκτάτε γεμάτα μαλλιά αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, αλλά απαιτούνται 9-12 μήνες ώστε να δείτε το τελικό αποτέλεσμα

Δεν χορηγούν όλοι την άδεια να χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες τους για λόγους δημοσίευσης. Κατά τη διάρκεια της μη υποχρεωτικής συνεδρίας στην Κλινική HASCI, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε περισσότερες φωτογραφίες πριν και μετά από θεραπείες HST που σχετίζονται με την κατάσταση και τις προτιμήσεις σας. Αυτές είναι συχνά διαφορετικές εικόνες από αυτές που βρίσκονται στο διαδίκτυο.

Μια καλή προετοιμασία είναι επίσης μέρος του τελικού αποτελέσματος στην περίπτωση μιας θεραπείας HST. Κοιτάζοντας φωτογραφίες πριν και μετά από μεταμοσχεύσεις μαλλιών, θα ξέρετε σε τι να εστιάσετε και ποιες ερωτήσεις να κάνετε κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Επιπλέον, ελέγξτε φωτογραφίες της περιόδου που μεσολάβησε, ώστε να καταλάβετε τι να περιμένετε όσον αφορά στην εξέλιξη της ανάπτυξης των μαλλιών.

Εάν θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της θεραπείας, είσθε ελεύθερος να το πραγματοποιήσετε.

Ναι, τόσο οι εγχώριες όσο και οι διεθνείς φωτογραφίες των αποτελεσμάτων της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι πολύτιμες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παρατηρήσετε πώς λειτουργεί μια Κλινική HASCI και ποια αποτελέσματα επιτυγχάνονται. Η ποιότητα και η εμπειρία των Κλινικών μας μπορεί να ποικίλλει σημαντικά, ειδικά διεθνώς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εικόνες ως μέρος σύγκρισης ή για να προετοιμαστείτε για τη δική σας μεταμόσχευση μαλλιών.

Όχι, στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε πολλές φωτογραφίες από θεραπείες σε κλινικές με λιγότερο ευνοϊκά αποτελέσματα ή ακόμα και αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Οι φωτογραφίες απογοητευτικών αποτελεσμάτων είναι ενημερωτικές. σας προστατεύουν από ελκυστικές εκπτώσεις και προσέχουν να μην επιλέγετε αποκλειστικά με βάση την τιμή. Μια φθηνή μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί μερικές φορές να σας κοστίσει ακριβά.

Οι αρχικές φωτογραφίες λαμβάνονται την ημέρα της μεταμόσχευσης μαλλιών. Πριν από τη διαδικασία, συζητείται εν συντομία η θεραπεία και λαμβάνονται οι φωτογραφίες. Ανάλογα με τη θεραπεία, μπορούν να ληφθούν πολλές φωτογραφίες.

Φυσικά! Μπορείτε πάντα να κοινοποιήσετε τις φωτογραφίες που λάβατε μετά τη θεραπεία, δείχνοντας την εξέλιξη της τριχοφυΐας σας. Θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε μαζί αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις φωτογραφίες για λόγους δημοσίευσης και ενημέρωσης.

Ο αριθμός των τριχοθυλακίων που χρησιμοποιούνται και μεταμοσχεύονται ποικίλλει ανά άτομο και κατάσταση. Όταν κοιτάζετε τη μεταμόσχευση μαλλιών πριν και μετά τις φωτογραφίες, συχνά αναφέρεται ο αριθμός των μοσχευμάτων που μεταμοσχεύθηκαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Ναι, η αρχική φωτογραφία δείχνει πώς φαίνονται τα μαλλιά και/ή το τριχωτό της κεφαλής πριν από τη μεταμόσχευση μαλλιών. Η φωτογραφία “μετά” λαμβάνεται συνήθως 10 έως 12 μήνες αργότερα και δείχνει πώς έχει αναπτυχθεί η τριχοφυΐα σε περιοχές που είχαν προηγουμένως αραιώσει ή απέκτησαν φαλάκρα.

Ναι, είναι απολύτως δυνατό να αφήσετε τα μαλλιά σας να μεγαλώσουν μετά από μια μεταμόσχευση μαλλιών. Μπορείτε να το δείτε αυτό στις φωτογραφίες μεταμόσχευσης μαλλιών πριν και μετά. Ο μόνος παράγοντας που καθορίζει πόσο θα αφήσετε τα μαλλιά σας να μακρύνουν είναι η προσωπική σας επιλογή όταν επισκέπτεστε το κομμωτήριο.

Μια υγιής τρίχα μεγαλώνει κατά μέσο όρο περίπου 1 cm το μήνα. Η τριχοφυΐα είναι μια φυσική διαδικασία που δεν μπορεί να επηρεαστεί ή να επιταχυνθεί. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να συζητήσετε τη χρήση ενός προϊόντος ανάπτυξης μαλλιών με τον δερματολόγο.

Οι ιδιωτικές φωτογραφίες σε φόρουμ και ιστολόγια μερικές φορές δείχνουν πώς κάποιος αναρρώνει από τη διαδικασία. Τρεις με τέσσερις εβδομάδες μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών, οι μεταμοσχευμένες τρίχες πέφτουν. Στο διαδίκτυο, μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτές οι εικόνες ακολουθούνται συχνά από φωτογραφίες που δείχνουν ότι η ανάπτυξη νέων μαλλιών γίνεται ορατή.

Ναι, αν και αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι πάντα τόσο εύκολα διαθέσιμες όσο οι εικόνες επιτυχημένων διαδικασιών. Οι κλινικές μαλλιών που εκτελούν διορθωτικές διαδικασίες και τα άτομα που μοιράζονται τις εμπειρίες τους σε ένα ιστολόγιο εμφανίζουν αυτές τις φωτογραφίες. Μπορείτε να δείτε πώς η γραμμή των μαλλιών έχει μια αφύσικη εμφάνιση.