Skip to content Skip to footer

Μεταμόσχευση μαλλιών για άνδρες

Θεραπειες

Μεταμοσχευση μαλλιων για ανδρες

Η απώλεια μαλλιών είναι πολύ δυσάρεστη για τους περισσότερους άνδρες. είτε εκδηλώνεται ως λέπτυνση μαλλιών, είτε ως υποχώρηση της μετωπιαίας γραμμής των μαλλιών ή φαλάκρα στο κεφάλι. Σε πολλές περιπτώσεις η εξελιγμένη, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μέθοδος HST για μεταμόσχευση μαλλιών, είναι μια μόνιμη λύση για την αποκατάσταση της φυσιολογικής τριχοφυΐας.

Λαβετε μια επαγγελματικη διαγνωση

Η ανδρική τριχόπτωση φαίνεται συχνά να οφείλεται σε συνδυασμό γενετικής προδιάθεσης και κυκλοφορούντων ανδρογόνων ορμονών, ιδιαίτερα της διΰδροτεστοστερόνης (DHT). Αλλά η φαλάκρα μπορεί να έχει κάθε είδους αιτίες. Για το λόγο αυτό, μια κατάλληλη διάγνωση, εκ των προτέρων, είναι πολύ σημαντική κατά την επιλογή μιας μεταμόσχευσης μαλλιών. Κατά τη διαγνωστική διαδικασία χρησιμοποιείται η τεχνική της τριχοσκόπησης με ειδικά μηχανήματα καταγραφής.

Σε μια δωρεάν συνεδρία οι δερματολόγοι μας θα κάνουν μια εκτενή εκτίμηση της προσωπικής σας κατάστασης. Μαζί θα συζητήσουμε τόσο την κατάσταση της υγείας σας, όσο και τις επιθυμίες σας. Με βάση αυτή την ιατρική διάγνωση θα σας προσφέρουμε ένα λεπτομερές σχέδιο θεραπείας.

διαγνωση τριχοπτωσης

ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Μέθοδος Μεταμόσχευσης FUT

Από όλες τις μεθόδους μεταμόσχευσης μαλλιών, η μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων δίνει τα πιο όμορφα και φυσικά αποτελέσματα. Τα μοσχεύματα (θυλάκια τρίχας) τοποθετούνται κοντά μεταξύ τους, εξασφαλίζοντας υψηλή πυκνότητα τριχών και φυσική εμφάνιση.

Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην πρωταρχική γραμμή των μαλλιών που εσείς είχατε. Ένα κοινό λάθος με τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών είναι μια αφύσικη ή πολύ έντονη γραμμή μαλλιών που δεν ταιριάζει καλά στο πρόσωπο. Γι’ αυτό καθορίζουμε την ιδανική γραμμή μαλλιών εκ των προτέρων, μαζί με εσάς. Έτσι επιτυγχάνουμε τη μέγιστη φυσική εμφάνιση.

Τι κανει την HST μοναδικη;

Η HST είναι μια πατενταρισμένη, εξελιγμένη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών που αναπτύχθηκε από δεκαετίες επιστημονικής έρευνας. Η θεραπεία είναι πολύ ασφαλής και έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών: ελάχιστες ουλές, λεπτόκοκκη εμφύτευση, δια βίου αποτελέσματα και επιλογές για την αποκατάσταση των τριχών του προσώπου (φρύδια, γένια). Καμία άλλη μέθοδος δε συγκρίνεται με τα φυσικά αποτελέσματα της HST.

Οι θεραπείες HST πραγματοποιούνται αποκλειστικά σε επίσημες Κλινικές Hair Science Clinics, με τοποθεσίες στη Θεσσαλονίκη, στο Άμστερνταμ, το Μάαστριχτ, το Ντίσελντορφ, το Λονδίνο, το Παρίσι, το Cap d’Antibes, το Μιλάνο, το Ντουμπάι, την Τζακάρτα, το Μπαλί και το Χονγκ Κονγκ. Σε κάθε κλινική, μια διεθνής ομάδα άρτια εκπαιδευμένων γιατρών και τεχνικών παρέχει κορυφαία φροντίδα με τα υψηλότερα ιατρικά πρότυπα.

hasci_patent_klein.png

ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕΘΟΔΟΣ

Η HST είναι μια πολύ ασφαλής διαδικασία, κατά την οποία δεν αισθάνεσθε ουσιαστικά καμία ενόχληση. Η θεραπεία δεν αφήνει σημάδια και το τριχωτό της κεφαλής ανακάμπτει γρήγορα. Η θεραπεία γίνεται με τοπική αναισθησία. Ως αποτέλεσμα, δεν αισθάνεσθε τίποτα κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Αμέσως μετά, μπορείτε να φύγετε μόνοι σας από την κλινική μας.

Στις κλινικές μας ισχύουν τα υψηλότερα ιατρικά πρότυπα. Κάθε επαγγελματίας ιατρός της Hair Science Clinic είναι επίσημα εγγεγραμμένος και πιστοποιημένος στη μέθοδο HST.

Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξηςτου εσωτερικού μας λειτουργεί δομικά για να τελειοποιήσει την τεχνική HST. Για αυτό, συνεργαζόμαστε με πανεπιστήμια και ακαδημαϊκά νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο. Έτσι, βελτιώνουμε συνεχώς τα εργαλεία, την αποτελεσματικότητα και την φιλικότητα προς τον πελάτη της μεταμόσχευσης HST.

Φυσικα αποτελεσματα

Τίποτα δε συγκρίνεται με τα φυσικά αποτελέσματα της HST. Το αποτέλεσμα είναι δια βίου, με διατήρηση της δότριας περιοχής.

Η καλυτερη τεχνικη για την αποκατασταση τριχας προσωπου

Η ανδρική τριχόπτωση μπορεί επίσης να εμφανιστεί στο πρόσωπο. Υποφέρετε από τριχόπτωση στο πρόσωπο, όπως κενά σημεία στα γένια σας; Ή μήπως έχετε μικρή ανάπτυξη γενειάδας και θέλετε να κάνετε τα γένια και το μουστάκι σας να φαίνονται πιο γεμάτα; Η HST είναι η ιδανική λύση.

Κατά τη HST χρησιμοποιoύνται όργανα ακριβείας για τη μεταμόσχευση ενός μικροσκοπικού τμήματος του θύλακα της τρίχας και όχι ολόκληρου του θύλακα της τρίχας. Η λεπτοφυής αυτή προσέγγιση δεν αφήνει ουσιαστικά σημάδια και καθιστά την τεχνική ιδιαίτερα κατάλληλη για θεραπείες προσώπου. Αυτό κάνει την HST πολύ πιο ευέλικτη από τις συμβατικές μεθόδους μεταμόσχευσης μαλλιών όπως οι FUT και FUE και χρησιμοποιείται επίσης για την αναδόμηση γενειάδων, μουστακιών και φρυδιών.

«ΑΟΡΑΤΗ» ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Η θεραπεία HST δεν απαιτεί πάντα ξύρισμα όλων των μαλλιών. Μερικές φορές υπάρχει η επιλογή να ξυρίσετε μόνο ένα τμήμα από το πίσω μέρος του κεφαλιού. Αφήνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά μακριά, η επέμβαση θα είναι ουσιαστικά αόρατη. Η ξυρισμένη περιοχή θα καλυφθεί στη συνέχεια από τα υπόλοιπα μαλλιά.

Αξύριστη μέθοδος μεταμόσχευσης

Η «αόρατη επέμβαση» είναι δυνατή μόνο εάν υπάρχει αρκετός χώρος για μεταμόσχευση μεταξύ των τριχών, χωρίς τον κίνδυνο να καταστραφούν οι γύρω τρίχες. Ρόλο παίζει και η φορά των μαλλιών. Το εάν είναι δυνατή η αόρατη θεραπεία στην περίπτωσή σας μπορεί να εκτιμηθεί από έναν από τους δερματολόγους μας κατά τη διάρκεια μιας δωρεάν διάγνωσης.

Η μερα της θεραπειας

Μια μεταμόσχευση μαλλιών HST πραγματοποιείται συνήθως σε μία ή δύο ημέρες θεραπείας. Πριν και μετά τη διαδικασία, θα σας χορηγήσυμε οδηγίες που βελτιστοποιούν την ασφάλεια και το τελικό αποτέλεσμα της θεραπείας. Η διαδικασία γίνεται με τοπική αναισθησία και θεωρείται ανώδυνη από τους περισσότερους ανθρώπους.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, είσθε στη φροντίδα των αφοσιωμένων ειδικών μας. Οι βοηθοί μας θα φροντίσουν για το υπόλοιπο της ημέρας σας: ένα υπέροχο γεύμα, ξενοδοχείο (με προσυννενόηση), υπηρεσίες ταξί και χαλάρωση, δηλαδή ο,τιδήποτε χρειάζεσθε για να μετατραπεί η θεραπεία σας σε μια ευχάριστη εμπειρία. Θέλουμε να φύγετε από την κλινική μας νιώθοντας χαρούμενοι και ικανοποιημένοι.

1. Τοπική αναισθησία

Θα είστε σε θέση να κινηθείτε όλη την ημέρα και δεν είστε υπό την επήρεια ηρεμιστικών φαρμάκων. Θα μπορείτε κανονικά να μιλήσετε ή να τεντώσετε τα πόδια σας. Στη συνέχεια, ο δερματολόγος θα σημειώσει μαζί σας την περιοχή μεταμόσχευσης και, αργότερα, σας προσφέρουμε ένα γεύμα της επιλογής σας.
Διαβάστε περισσότερα

2. Αντικατάσταση των μοσχευμάτων

Στη συνέχεια, μετά την αναισθησία, ο δερματολόγος προετοιμάζει την λήπτρια περιοχή, όπου θα τοποθετηθούν τα μοσχεύματα. Όταν ολοκληρωθεί η μεταμόσχευση, ο δερματολόγος θα κάνει έναν πλήρη έλεγχο και θα βγάλουμε περισσότερες φωτογραφίες. Θα λάβετε οδηγίες για τη μετέπειτα φροντίδα. Οι δερματολόγοι μας χρησιμοποιούν όργανα ακριβείας που απαιτούν μικρό χρόνο αποκατάστασης και, έτσι, θεραπεύεται γρήγορα η λήπτρια και η δότρια περιοχή.
Διαβάστε περισσότερα

3. Μεταγενέστερη φροντίδα

Παράλληλα με τις συμβουλές και τις οδηγίες των δερματολόγων μας, θα ακολουθήσει επικοινωνία μετά τη θεραπεία προκειμένου να ελέγξουμε μαζί την εξέλιξη της κατάστασης. Στο μεταξύ, μπορείτε φυσικά πάντα να επικοινωνείτε με τους ειδικούς μας για ερωτήσεις.
Διαβάστε περισσότερα

4. Ασφαλής και αξιόπιστη μέθοδος

Η HST είναι μια ασφαλής διαδικασία κατά την οποία δεν αισθάνεστε ουσιαστικά καμία ενόχληση. Μια επέμβαση που δεν αφήνει σημάδια ή ουλές, ενώ το τριχωτό της κεφαλής ανακάμπτει γρήγορα. Η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία. Δεν θα νιώσετε τίποτα κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Αμέσως μετά μπορείτε να φύγετε από την Κλινική δίχως προβλήματα.
Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Κατά τη διάρκεια της διάγνωσης, χωρίς καμία δέσμευση, με έναν από τους δερματολόγους μας, θα λάβετε πολλές πολύτιμες πληροφορίες. Συζητάμε λεπτομερώς το πρόβλημα των μαλλιών σας, την υγεία, τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας. Θα λάβετε εκτενείς πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο HST και μπορείτε για να κάνετε ερωτήσεις για τα θέματα που σας αποσχολούν.