Skip to content Skip to footer

Μεταμόσχευση μαλλιών για γυναίκες

Θεραπειες

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Τα όμορφα και υγιή μαλλιά σημαίνουν πολλά για την εμφάνιση μιας γυναίκας, αλλά και για την αυτοπεποίθησή της. Οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν έντονη τριχόπτωση και φαλάκρα συνήθως αισθάνονται λιγότερο θηλυκές. Συχνά στις γυναίκες, η τριχόπτωση δεν εμφανίζεται με ένα συγκεκριμένο κλινικό πρότυπο, όπως στους άνδρες, αλλά σε μεγαλύτερη επιφάνεια και συχνά σε διάφορα σημεία. Το αποτέλεσμα είναι η μειωμένη πυκνότητα μαλλιών.

Η πιο κοινή αιτία υπερβολικής τριχόπτωσης στις γυναίκες είναι η κληρονομική αραίωση των τριχών της κεφαλής (ανδρογενετική αλωπεκία, κοινώς φαλάκρα). Σαράντα τοις εκατό όλων των γυναικών βιώνουν αυτήν την έντονη αραίωση κάποια στιγμή στη ζωή τους. Στο 15% των γυναικών είναι δυνατόν να εμφανισθεί και πριν από την εμμηνόπαυση, μερικές φορές και σε πολύ νεαρή ηλικία. Η Μεταμόσχευση Βλαστοκυττάρων Μαλλιών (HST) είναι η ιδανική λύση.

ΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Το πρόβλημα της γυναικείας τριχόπτωσης μπορεί να οφείλεται σε διάφορες αιτίες, όπως π.χ. η πρόσθια ινωτική αλωπεκία, αρκετά συχνή στις μέρες μας. Επομένως, όταν επιλέγετε μια μεταμόσχευση μαλλιών, η σωστή διάγνωση εκ των προτέρων είναι πολύ σημαντική. Λάβετε συμβουλές ειδικών κατά τη διάρκεια μιας δωρεάν, χωρίς δέσμευση, διάγνωσης με έναν από τους δερματολόγους μας. Μαζί, θα συζητήσουμε την προσωπική σας κατάσταση και τις επιθυμίες σας λεπτομερώς.

διαγνωση τριχοπτωσης

Η φυσικη εμφανιση

Από όλες τις επιλογές μεταμόσχευσης μαλλιών για γυναίκες, η μέθοδος HST δίνει τα πιο όμορφα και φυσικά αποτελέσματα. Τα μοσχεύματα τοποθετούνται κοντά μεταξύ τους, εξασφαλίζοντας υψηλή πυκνότητα μαλλιών και φυσική όψη.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της HST είναι ότι μόνο ένα μικρό μέρος του θύλακα της τρίχας – και όχι ολόκληρο – συλλέγεται από τη δότρια περιοχή. Αυτό το μικροσκοπικό κομμάτι ιστού περιέχει αρκετά βλαστοκύτταρα για να αναπτυχθούν νέες τρίχες στην λήπτρια περιοχή. Η πυκνότητα των μαλλιών παραμένει επίσης ανέπαφη στη δότρια περιοχή.

Τι κανει την HST μοναδικη;

Η HST είναι μια πατενταρισμένη, εξελιγμένη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών που αναπτύχθηκε από δεκαετίες επιστημονικής έρευνας. Η θεραπεία είναι πολύ ασφαλής και έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών: ελάχιστες ουλές, λεπτοφυής εμφύτευση, δια βίου αποτελέσματα και επιλογές για την αποκατάσταση τρίχας των φρυδιών. Τίποτα δεν συγκρίνεται με τα φυσικά αποτελέσματα της HST.

Οι θεραπείες HST πραγματοποιούνται αποκλειστικά σε επίσημες Κλινικές Hair Science Clinics, με τοποθεσίες στη Θεσσαλονίκη, στο Άμστερνταμ, το Μάαστριχτ, το Ντίσελντορφ, το Λονδίνο, το Παρίσι, το Cap d’Antibes, το Μιλάνο, το Ντουμπάι, την Τζακάρτα, το Μπαλί και το Χονγκ Κονγκ. Σε κάθε κλινική, μια διεθνής ομάδα άρτια εκπαιδευμένων γιατρών και τεχνικών παρέχει κορυφαία φροντίδα με τα υψηλότερα ιατρικά πρότυπα.

hasci_patent_klein.png

ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕΘΟΔΟΣ

Η HST είναι μια πολύ ασφαλής διαδικασία, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν αισθάνεστε ουσιαστικά καμία ενόχληση. Η θεραπεία δεν αφήνει σημάδια και το τριχωτό της κεφαλής ανακάμπτει γρήγορα. Η θεραπεία γίνεται με τοπική αναισθησία. Ως αποτέλεσμα, δεν αισθάνεστε τίποτα κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Αμέσως μετά, μπορείτε να φύγετε μόνοι σας από την κλινική μας.

Στις κλινικές μας ισχύουν τα υψηλότερα ιατρικά πρότυπα. Κάθε επαγγελματίας ιατρός της Hair Science Clinic είναι επίσημα εγγεγραμμένος και πιστοποιημένος στη μέθοδο HST.

Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης του Οργανισμού μας λειτουργεί δομικά για να τελειοποιήσει την τεχνική HST. Για αυτό, συνεργαζόμαστε με πανεπιστήμια και ακαδημαϊκά νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο. Έτσι, βελτιώνουμε συνεχώς τα εργαλεία, την αποτελεσματικότητα και την φιλικότητα προς τον πελάτη της μεταμόσχευσης HST.

Φυσικα αποτελεσματα

Καμία άλλη τεχνική μεταμόσχευσης δε συγκρίνεται με τα φυσικά αποτελέσματα της HST. Το φυσικό αποτέλεσμα παραμένει δια βίου, με διατήρηση της δότριας περιοχής.

Η καλυτερη μεθοδος για νεα φρυδια

Δεν έχεις καθόλου ή λεπτά φρύδια και τα θέλεις όμορφα και γεμάτα;

Η τεχνική HST με τη λεπτό αποσπώμενο τμήμα του τριχοθυλακίου προσφέρει τη τέλεια λύση! Χρησιμοποιώντας όργανα ακριβείας, η HST μεταμοσχεύει ένα μικροσκοπικό τμήμα του θύλακα της τρίχας και όχι ολόκληρο το θύλακα. Αυτή η επεμβατική μέθοδος δεν αφήνει σημάδια ή ουλές και καθιστά την τεχνική ιδιαίτερα κατάλληλη για θεραπείες προσώπου. Αυτό καθιστά την HST πολύ πιο ιδανική από τις συμβατικές μεθόδους μεταμόσχευσης μαλλιών όπως οι FUT και FUE. Είναι η μόνη τεχνική μεταμόσχευσης που χρησιμοποιείται συχνά για την αναδόμηση των φρυδιών.

«Αορατη» επεμβαση

Η θεραπεία HST δεν απαιτεί πάντα ξύρισμα όλων των μαλλιών. Μερικές φορές είναι δυνατό να ξυρίσετε μόνο μια λωρίδα μαλλιών στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Στη συνέχεια, η ξυρισμένη περιοχή καλύπτεται από τα μακρύτερα μαλλιά γύρω της.

Αυτή η «αόρατη επέμβαση» είναι δυνατή μόνο εάν υπάρχει αρκετός χώρος για μεταμόσχευση μεταξύ των τριχών, έτσι ώστε οι γύρω τρίχες να μην καταστραφούν. Επόσης, παίζει ρόλο και η κατεύθυνση των τριχών. Το εάν είναι δυνατή η «αόρατη θεραπεία» στην περίπτωσή σας μπορεί να εκτιμηθεί από έναν από τους δερματολόγους μας κατά τη διάρκεια μιας δωρεάν συνεδρίας.

Η μερα της θεραπειας

Μια μεταμόσχευση μαλλιών HST πραγματοποιείται συνήθως σε μία ή δύο ημέρες θεραπείας. Πριν και μετά τη διαδικασία, θα σας δώσουμε οδηγίες που βελτιστοποιούν την ασφάλεια και το τελικό αποτέλεσμα της θεραπείας. Η διαδικασία γίνεται με τοπική αναισθησία και θεωρείται ανώδυνη σχεδόν από όλους τους ανθρώπους.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, είσθε στη φροντίδα των αφοσιωμένων ειδικών μας. Οι βοηθοί μας θα φροντίσουν για το υπόλοιπο της ημέρας σας: ένα υπέροχο γεύμα, ξενοδοχείο (με προσυνεννόηση), υπηρεσίες ταξί, χαλάρωση και ο,τιδήποτε απαιτείται για να κάνετε τη θεραπεία σας μια ευχάριστη εμπειρία. Θέλουμε να φύγετε από την κλινική μας νιώθοντας χαρούμενοι και ικανοποιημένοι.

1. Τοπική αναισθησία

Θα είστε σε θέση να κινηθείτε όλη την ημέρα και δεν είστε υπό την επήρεια ηρεμιστικών φαρμάκων. Θα μπορείτε κανονικά να μιλήσετε ή να τεντώσετε τα πόδια σας. Στη συνέχεια, ο δερματολόγος θα σημειώσει μαζί σας την περιοχή μεταμόσχευσης και, στη συνέχεια, σας προσφέρουμε ένα γεύμα της επιλογής σας.
Διαβάστε περισσότερα

2. Αντικατάσταση των μοσχευμάτων

Κατόπιν, μετά την αναισθησία, ο δερματολόγος προετοιμάζει την λήπτρια περιοχή, όπου θα τοποθετηθούν τα μοσχεύματα. Όταν ολοκληρωθεί η μεταμόσχευση, ο δερματολόγος θα κάνει έναν πλήρη έλεγχο και θα βγάλουμε περισσότερες φωτογραφίες. Θα λάβετε οδηγίες για τη μετέπειτα φροντίδα. Οι δερματολόγοι μας χρησιμοποιούν όργανα ακριβείας που οδηγούν σε μικρό χρόνο αποκατάστασης και σε σύντομη αποθεραπεία της λήπτριας και της δότριας περιοχής.
Διαβάστε περισσότερα

3. Μεταγενέστερη φροντίδα

Παράλληλα με τις συμβουλές και τις οδηγίες των δερματολόγων μας, θα ακολουθήσει επικοινωνία μετά τη θεραπεία προκειμένου να ελέγξουμε μαζί την εξέλιξη της κατάστασης. Στο μεταξύ, μπορείτε φυσικά πάντα να επικοινωνείτε με τους ειδικούς μας στην Κλινική για ερωτήσεις.
Διαβάστε περισσότερα

4. Ασφαλής και αξιόπιστη μέθοδος

Η HST είναι μια ασφαλής διαδικασία κατά την οποία δεν αισθάνεστε ουσιαστικά καμία ενόχληση. Μια επέμβαση που δεν αφήνει σημάδια ή ουλές, ενώ το τριχωτό της κεφαλής ανακάμπτει γρήγορα. Η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία. Δεν θα νιώσετε τίποτα κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Αμέσως μετά μπορείτε να φύγετε από την Κλινική δίχως προβλήματα.
Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Για πολλές μορφές τριχόπτωσης, η θεραπεία HST είναι η βέλτιστη λύση. Σε μια συνεδρία, χωρίς καμία δέσμευση, ο δερματολόγος εξετάζει διεξοδικά την προσωπική σας κατάσταση. Από αυτήν την ιατρική διάγνωση, θα λάβετε εξατομικευμένες συμβουλές, οι οποίες εκπονούνται σε ένα προσωπικό σχέδιο θεραπείας. Η συνεδρία είναι δωρεάν και δε συνοδεύεται από καμία υποχρέωση.