Skip to content Skip to footer

Μεταμόσχευση γενιών

Θεραπειες

Μεταμοσχευση γενιων

Η ανδρική τριχόπτωση μπορεί επίσης να εμφανιστεί στο πρόσωπο. Υποφέρετε από τριχόπτωση στο πρόσωπο, όπως κενά σημεία στα γένια σας; Ή μήπως έχετε μικρή ανάπτυξη γενειάδας και θέλετε να κάνετε τα γένια και το μουστάκι σας να φαίνονται πιο γεμάτα, σήμερα μάλιστα που είναι της μόδας; Τότε η Μεταμόσχευση Βλαστοκυττάρων Μαλλιών (HST) είναι η ιδανική λύση.

Η καλυτερη τεχνικη για την αποκατασταση γενειαδας

Η HST χρησιμοποιεί όργανα ακριβείας για τη μεταμόσχευση ενός μικροσκοπικού τμήματος και όχι ολόκληρου του θύλακα της τρίχας.

Η HST είναι επομένως πολύ πιο κατάλληλη από τις συμβατικές μεθόδους μεταμόσχευσης μαλλιών όπως η FUT και η FUE και χρησιμοποιείται συχνά για την αναδόμηση γενειάδων, μουστακιών και φρυδιών. Τα αποτελέσματα της HST δεν συγκρίνονται με τίποτα.

ΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Έχετε μικρή ανάπτυξη γενειάδας ή υποφέρετε από κενά σημεία στα γένια ή στο μουστάκι σας; Εκτός από κληρονομική προδιάθεση, η τριχόπτωση του προσώπου μπορεί να έχει και άλλες αιτίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια σωστή διάγνωση εκ των προτέρων είναι πολύ σημαντική κατά την επιλογή μιας μεταμόσχευσης μαλλιών. Λάβετε συμβουλές από ειδικούς κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας, χωρίς δεσμεύσεις, με έναν από τους δερματολόγους μας. Μαζί, θα συζητήσουμε την προσωπική σας κατάσταση και τις επιθυμίες σας λεπτομερώς.

μεταμοσχευση γενειαδας

Φυσικα αποτελεσματα

Η φυσική αναδόμηση των τριχών του προσώπου δεν ήταν δυνατή μέχρι πρόσφατα. Η τεχνική HST προσφέρει τώρα αυτή τη δυνατότητα. Τα μεταμοσχευμένα μοσχεύματα, τμήματα τριχοθυλακίων, τοποθετούνται κοντά μεταξύ τους, εξασφαλίζοντας υψηλή πυκνότητα τριχών και πολύ φυσικό αποτέλεσμα.

Κατά την αναδόμηση των τριχών του προσώπου, είναι πολύ σημαντικό οι τρίχες να εμφυτεύονται στο σωστό σχήμα και κατεύθυνση ανάπτυξης τριχών. Οι δερματολόγοι μας ειδικεύονται στο να δίνουν στα γένια, στο μουστάκι ή στα φρύδια σας το επιθυμητό και πιο φυσικό σχήμα.

μέθοδος μεταμόσχευσης HST

Τι κανει την HST μοναδικη;

Η HST αξιοποιεί έξυπνα την αναγεννητική ικανότητα του ανθρώπινου βλαστοκυττάρου. Ο πυρήνας αυτής της τεχνικής είναι ότι μόνο μέρος ενός θύλακα της τρίχας – και όχι ολόκληρος ο θύλακας της τρίχας – χρειάζεται για να σχηματιστούν μία ή περισσότερες τρίχες. Αυτό το μικροσκοπικό κομμάτι ιστού περιέχει αρκετά βλαστοκύτταρα για να αναπτυχθούν νέες τρίχες στη λήπτρια περιοχή. Τα νέα μοσχεύματα τοποθετούνται κοντά μεταξύ τους, εξασφαλίζοντας υψηλή πυκνότητα τριχών και ένα όμορφο, φυσικό γένειο. Είναι επίσης δυνατή η συμπύκνωση της ανάπτυξης της γενειάδας, καθιστώντας τη γενειάδα πιο γεμάτη.

Δια βίου αποτελέσματα

Η HST είναι μια πατενταρισμένη, εξελιγμένη τεχνική για τη μεταμόσχευση μαλλιών, που αναπτύχθηκε μετά από δεκαετίες επιστημονικής έρευνας. Η θεραπεία είναι πολύ ασφαλής και έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες τεχνικές μεταμόσχευσης τριχών: ελάχιστες ουλές, λεπτοφυής εμφύτευση, ισόβια αποτελέσματα και μοναδική δυνατότητα αποκατάστασης στις τρίχες του προσώπου.

hasci_patent_klein.png

Ασφαλης & αξιοπιστη μεθοδος

Η HST είναι μια ασφαλής διαδικασία όπου δεν αισθάνεστε ουσιαστικά καμία ενόχληση. Η θεραπεία δεν αφήνει σημάδια ή ουλές και το δέρμα ανακάμπτει γρήγορα. Η HST πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία. Ως αποτέλεσμα, δεν αισθάνεστε τίποτα κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Η μερα της θεραπειας

Μια μεταμόσχευση τριχών στο πρόσωπο HST πραγματοποιείται συνήθως σε μία ημέρα θεραπείας. Πριν και μετά τη διαδικασία, θα σας δώσουμε οδηγίες που βελτιστοποιούν την ασφάλεια και το τελικό αποτέλεσμα της θεραπείας. Η διαδικασία γίνεται με τοπική αναισθησία και θεωρείται ανώδυνη από τους περισσότερους ανθρώπους.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, είστε στη φροντίδα των αφοσιωμένων ειδικών μας. Οι βοηθοί μας θα φροντίσουν για το υπόλοιπο της ημέρας σας: ένα υπέροχο γεύμα, ξενοδοχείο, υπηρεσίες ταξί, χαλάρωση. Ο,τιδήποτε χρειάζεστε για να κάνετε τη θεραπεία σας μια ευχάριστη εμπειρία. Θέλουμε να φύγετε από την κλινική μας νιώθοντας χαρούμενοι και ικανοποιημένοι.

1. Τοπική αναισθησία

Θα είστε σε θέση να δραστηριοποιηθείτε φυσιολογικά όλη την ημέρα και δεν είστε υπό την επήρεια ηρεμιστικών φαρμάκων. Θα μπορείτε κανονικά να μιλήσετε. Στη συνέχεια, ο δερματολόγος θα σημειώσει μαζί σας την περιοχή μεταμόσχευσης και στη συνέχεια σας προσφέρουμε ένα γεύμα της επιλογής σας.
Διαβάστε περισσότερα

2. Αντικατάσταση των μοσχευμάτων

Στη συνέχεια, μετά την αναισθησία, ο δερματολόγος προετοιμάζει την λήπτρια περιοχή, όπου θα τοποθετηθούν τα μοσχεύματα. Όταν ολοκληρωθεί η μεταμόσχευση, ο δερματολόγος θα κάνει έναν πλήρη έλεγχο και θα βγάλουμε περισσότερες φωτογραφίες. Θα λάβετε οδηγίες για τη μετέπειτα φροντίδα. Οι δερματολόγοι μας χρησιμοποιούν όργανα ακριβείας που απαιτούν μικρό χρόνο αποκατάστασης και θεραπεύουν γρήγορα τη λήπτρια και τη δότρια περιοχή.
Διαβάστε περισσότερα

3. Μεταγενέστερη φροντίδα

Παράλληλα με τις συμβουλές και τις οδηγίες των δερματολόγων μας, θα ακολουθήσει επικοινωνία μετά τη θεραπεία προκειμένου να ελέγξουμε μαζί την εξέλιξη της κατάστασης. Στο μεταξύ, μπορείτε φυσικά πάντα να επικοινωνείτε με τους ειδικούς μας στην Κλινική για ερωτήσεις.
Διαβάστε περισσότερα

4. Ασφαλής και αξιόπιστη μέθοδος

Η HST είναι μια ασφαλής διαδικασία κατά την οποία δεν αισθάνεστε ουσιαστικά καμία ενόχληση. Μια επέμβαση που δεν αφήνει σημάδια ή ουλές, ενώ το τριχωτό της κεφαλής ανακάμπτει γρήγορα. Η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία. Δεν θα νιώσετε τίποτα κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Αμέσως μετά μπορείτε να φύγετε από την Κλινική δίχως προβλήματα.
Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Η HST είναι μια μοναδική μέθοδος για την αποκατάσταση των τριχών του προσώπου. Σε μια συνεδρία, χωρίς καμία δέσμευση, ο δερματολόγος εξετάζει διεξοδικά την προσωπική σας κατάσταση. Από αυτή την ιατρική διάγνωση, λαμβάνετε εξατομικευμένες συμβουλές, οι οποίες εκπονούνται σε ένα προσωπικό σχέδιο θεραπείας. Η συνεδρία είναι δωρεάν και μη δεσμευτική.